četrtek, 23. februar 2012

Seveda se vam je!

Naslov se navezuje na moje (retorično) vprašanje, ki ga postavljam sedaj:


Se vam je že kdaj zgodilo, da ste SMS tipkali eni osebi, poslali pa ste jo drugi, ki je po nekem čudnem naključju omenjena v SMSu?!

Ja, najbrž se vam je, ali pa je bila zgodba tej podobna.

Danes sem pekla muffine za mojo drago Tamaro, in se oh in sploh pripravljala na podvig, kako jih bo jutri dobila, ali pa vsaj na to, na kakšen način ji jih bom izročila. Ker pa si je muffine že v začetku tega tedna zaželel tudi Benjamin, sem jih tudi njemu obljubila "eno škatlo". In ker sem danes ugotovila, da naša velika "bajta" ne premore dveh normalnih škatel, sem pač vse muffine zložila v eno, ki jo bo jutri dobila Tamara, Benjamina pa sem želela obvestiti, da si jih bo moral priboriti pri njej. Seveda sem mu to nemudoma želela sporočiti in v vsej naglici in jezi, sem SMS tipkala med hojo proti slaščičarni, ker sem že zamujala na večerni klepet ob tortici z Niko. In seveda poslala SMS Tamari, namesto Benjaminu in to ugotovila, ko je bil SMS že dostavljen.

Super, Neža, uničiš si načrt pa še presenečenje za Tamaro!

Ampak v glavi je že plan B, tako da presenečenje vseeno bo! :)
Muffine si bosta pa prijateljsko razdelila, vsaj upam! ;)

5 komentarjev:

  1. Hehehehe, včasih znamo sami sebe res fino v zadrego spravit. :) Jaz sem enkrat prijateljici tipkala SMS, kako se mi res ne da dobit z enim kolegom, pa sem mu obljubila, da greva na pijačo ... no, ta SMS je dobil prav ta tip. OMG, kako mi je bilo neprijetno. :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojoj, tvoj primer je malce hujši, kot tale moj današnji pripetljaj! ;)
      Smo se pa vsi trije malo pozabavali in nasmejali - v vsaki stvari je nekaj dobrega. :)

      Izbriši
  2. hehe, meni se je pomoje že parkrat zgodilo, da sem ljubezensko obarvane sms-e (in to sploh tiste iz začetnih, zaljubljenih dni, ko si z nekom v zvezi) pošiljala bodisi kar enim številkam (in v odgovor dobila ???) ali pa kakšnim bivšim sodelavcem, ljudem, ki sem jih samo parkrat srečala, in so se bolj po naključju kot kaj drugega znašli v mojem imeniku :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. po navadi se takrat ne sekiraš, če narediš v takšnem razpoloženju kakšno neumnost - npr. pošiljaš smse "napačnim" ljudem - ostanejo pa zabavni spomini, a ne?! :)

      Izbriši

Hvala za tvoj komentar! :)