sobota, 16. marec 2013

Ne, vse je v redu! :)

- Neža, nekam bleda si?!
- Si dovolj spala?
- Imaš vročino?
- Si utrujena?
- Se dobro počutiš?
- Neža, ti je slabo?

Ja, popolnoma v redu sem. Morda bi lahko spala kakšno uro več, ampak tudi brez te ure bom zdržala današnji dan. Le zjutraj sem bila prepozna, da bi na obraz nanesla svoj sicer vsakdanji in preprost make-up, ki obraz naredi tako drugačen.

Zgodba, ki se je v tem tednu dvakrat ponovila. Sem se prav zamislila, kako drugačno me naredi nekaj tistih preprostih potez, ki so skoraj rutinske - z izjemo redkih dni, ko je postelja res pretopla, da bi jo zjutraj zapustila par minut prej.


6 komentarjev:

  1. Heh, pa še kako res je to. Samo malo pudra in maskara naredita (skoraj) čudeže. Meni se je tudi že zgodilo, da so me spraševali, če je kaj narobe, če se je kaj zgodilo itd. Ravno v petek. Ampak se mi res ni dalo pacat. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ampak ves, da jaz za vsakodnevni make-up sploh ne uporabljam pudra?! :) in to mi je najbolj hecno, da maskara, barvica in nezno sencilo naredijo tak ucinek. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, js zdele en dan sm res res premal spala. No, zdej pa zgledam mal bolna na slikah. hhaha. :D Ampak pol pa mal okol oči vsaj stevlejše barve pa oživiš. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, to, da se okrog oči s svetlimi barvami namažeš, res ful pomaga, skrije vsak sum po tem, da je bla noč velik prekratka.
      Slike pa naj ostanejo kot spomin za takrat, ko se ti bo feštal, pa jih poglej, in si reč, da greš raj spat. :P

      Izbriši
  4. Tudi mene velikokrat vprašajo podobno, kadar nimam osnovnega make up-a. Puder in maskara res delata čudeže! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prav hecno, a ne? :)
      Delata čudeže in pomagata, da še poudarimo lepoto tistega, kar nam je dano. :)

      Izbriši

Hvala za tvoj komentar! :)