ponedeljek, 20. junij 2016

Življenje (v dvoje) in tagci

Sedaj že prejšnji ponedeljek je minil v znamenju veselja, ker sem v prvo opravila izpit, katerega me je še sedaj strah, če se spomnim nanj. :)
Vesela do neba in nazaj sem z indeksom v roki odšla iz predavalnice in z njim pomahala svojemu možu, ki me je pred njo čakal (in mi potem povedal, da je bilo njega še bolj strah, kot za njegov katerikoli izpit).

Potem sem prejšnji teden malo ustvarjala in neskončno uživala v vseh opravkih, ki jih je prineslo dejstvo lastnega gospodinjstva in skrbi samih zase. Pranje perila, obešanje, likanje, planiranje dneva, kuhanje, sprotno pospravljanje itd.

In sedaj spet študiram. Samo še malo in potem se resno lotim še diplome. Poletje bo letos pač študijsko in delavno. Pa nič ne de, bo pa drugo leto bolj sproščeno in prijetno. :)

Kar pa je nastalo, pa je z veliko pomoči mojega Jerneja - mali tagci za male pevce. Vsak je dobil majhno pozornost ob sklepu pevskega leta, ko se tudi poslavljam iz mesta zborovodkinje zborčka, ki sem ga z veseljem vodila tri leta in pol. Pridejo časi za nove stvari in čas, ko je potrebno še komu drugemu dati priložnost. :)

Uporabila sem Tinine pripomočke, zato tagce lepim v Galerijo meseca junija.








1 komentar:

  1. Neža, kako zelo lepo si jim (s pomočjo pomočnika :-))) pripravila zahvalnice. To so tako lepe pozornosti...

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar! :)