četrtek, 9. februar 2012

All you need...

(ste pričakovali, da bo naprej napisano "is love"?!)

No, pa se to ni zgodilo. ;)
S temi tremi besedami se je začel naslov za esej v današnji predmaturi iz angleščine in zeeelooo sem si želela, da bi lahko kaj na temo, ki je bila nadaljevana v naslovu, napisala tudi sem, pa je gospa profesor prosila, da ne govorimo okrog, ker na večini gimnazij še niso izpeljali predmature - pišemo pa enako... No, bo pač počakal ta meni zelo ljubi naslovčič do nadaljnega, da moji vrstniki okusijo to nenavadno stvar, ki se hitro približuje. :)

Smo se pa s cimrami imele ta teden, ki je bil res kratek (ker sem samo v nedeljo in ponedeljek spala v domu...), zelo dobro. :) Pač je debata nanesla na nenavadne teme in Eva je, preden smo si zaželele lahko noč, predlagala, da to nekoliko zabeležimo. Mislim, da smo na papirno tehniko pozabile, ampak lahko nadomestimo v ponedeljek.

Vam pa naj kar fotke povedo, o čem je tekla debata... ;)


...

 ...

 ...

...


In še o mnogih drugih stvareh, ki (ni)so zastonj! ;)


Pogovor (mislim, da) ni potekal v zgornjem vrstnem redu in niti ne pomeni, da želimo, da se stvari dogajajo v takem zaporedju.

2 komentarja:

  1. Predvidevam, da ti je na predmaturi potem super šlo, ker se mi zdi, da ti je bil naslov eseja všeč. :) Tudi meni je. In tudi mene zanima, kaj boš o tem objavila na blogu. Naj hitro odpišejo še ostali!
    Glede želja pa ... te popolnoma razumem. In prva na tvojem razporedu je moja prva. Definitivno. Ampak ... punce ste še zelo mlade, zdaj uživajte v drugih stvareh. ;) Ko boš pa živela v taki hiški, pa z veseljem pridem na kavo ob bazenu. ;)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Predvsem prva pola mi res ni bila všeč. Druga je bila že lažja, tretja pa pisana na kožo. Taka psihološka. :)
    Ma, saj je prav, da se o tem počasi razmišlja že zgodaj in tudi to imaš prav, da moramo sedaj še malo uživat v drugih stvareh. :)
    Ooo, taka hiška je želja za kdobivedelkolikolet naprej, ampak dobrodošla boš vedno. In si tudi sedaj, kadarkoli. In prav rada bi kdaj spila s teboj kakšno kavico, da še v živo kakšno rečeva. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar! :)