petek, 29. april 2016

Poročno #1: vabila

Sedaj, ko so že vsa vabila pri gostih, jih z veseljem pokažem tudi tu in prilepim v Galerijo meseca aprila , saj so vse šablone, uporabljene pri izdelavi, produkt Tine.

Želela sva preprosta, a hkrati lepa in lična vabila.

Štampiljke sva že lani poleti naročila na mavelu.com, konec decembra pa sva se lotila izdelave - ko je bila izbrana glavna barva poroke. Jernej je rezal in meril, jaz pa sem lepila in odtiskovala (z blazinico Memento Rich Cocoa).

Tekst sva oblikovala sama, Jernej ga je po najinih željah uredil v pripravnem programu InDesign, prilagodil barvo, da je zelo podobna tisti na prvi strani, natisnila sva ga na malo boljšem tiskalniku in ga prilepila v notranji del vabila.

Kuverte sva kupila v Europapirju, čeprav sem kasneje ugotovila, da bi jih z malo truda in nekaj več časa, naredila tudi sama. Na vsaki sprednji strani kuverte je na manjšem kvadratu napisan naslovnik, na zadnji strani pa sta odtisnjena ptička v srčastem krogu.

Vabil sva naredila 40 za svatbo in okrog 50 za cerkveno poroko, kjer sva malo "šparala" s papirjem in je tekst prilepljen na zadnji strani glavnega motiva.

Nama so noro všeč in, priznam, vsakega je bilo pravo veselje dat iz rok, ker so ga ljudje vedno občudovali. Vsi najini cilji so bili s tem doseženi. :) Mnogi so naju z zanimanjem spraševali, če je izdelano iz usnja - ker dajo šivi tak občutek, izbor papirja pa je tudi naredil svoje...

Kot že rečeno, brez Tininih pripomočkov ne bi šlo:
- kvadrati s šivi,
- krogi s šivi,
- zaokroženi borduri.





5 komentarjev:

  1. Čudovito in izvirno! Prvič slišim, da je nekdo lastnoročno izdelal vabila in ta ideja mi je dejansko noro všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitam za vajin skupen projekt. Verjamem, da sta vabila oblikovala in izdelovala z veseljem in mislijo na vajin veliki trenutek. Čudovita so!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita vabila sta naredila. Od vsega mi je najbolj všeč to, da sta jih izdelala skupaj :) Naj vama ti zadnji dnevi do velikega dne minejo mirno in naj bo sobota takšna, kot sta si jo zamislila. Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Upravičeno sta lahko ponosna, vabila so krasna. Vse dobro v tem zadnjem tednu pred velikim dogodkom!

    OdgovoriIzbriši
  5. Izjemno lepa vabila sta izdelala! Všeč mi je, ker je bil to vajin skupni projekt in sta jih izdelala s srcem in z mislijo na vse, ki sta jih želela imeti ob sebi na vajin skupni dan! Čudovito! ♥

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar! :)