sobota, 03. september 2011

Tisto, kar zaznamuje!

Matura. MATURA. M. a. t. u. r. a. arutam Matura ARUTAM. maturA

Beseda, 34 562× slišana v prvih dveh dneh pouka v četrtem letniku. Evi sem med prvo uro matematike predlagala, da bi šteli, kolikokrat jo profesorica izgovori, pa me je zavrnila, češ, da niti sledili ne bova. :)

Ah, ne, ta beseda res ne zaznamuje.

Zanemarimo šolo. ;)Ko je ati zapeljal avto skoraj do atrija, sem že videla Saro, ki je prihajala iz doma in ob avtu postala, da sem stopila iz njega in me močno objela. Nisem prišla daleč, in že so me objemale Gajine roke in Mašine in Anine in Anejeve. In že so pritekle že poznane fazanke in stegnile roke v objem. In potem je bilo tako še cel večer. :) Luštno, ko vidiš toliko tebi ljubih ljudi po dolgih dveh mesecih. Energija pa kar eksponentno narašča. :)

Da, prijatelji zaznamujejo. Nekateri bolj, nekateri manj. Toda vsak izmed njih na poseben, svojstven način.

foto: eva :)

Zaznamujejo občutki. Najboljši občutek od vseh teh noro dobrih občutkov pa je, ko se zvečer uležeš v posteljo. In ne zaspiš. Pač pa rečeš še dve, tri ali štiri debate s svojimi cimrami, ki so ti že kot sestre ali pa tvoja uležana stara srajca. :)

Sestre in bratje zaznamujejo. Zaznamujejo tudi cimre - dekleta, s katerimi preživiš večino svojega dneva.
Že čez polnoči je bilo, ko se soba še kar ni hotela prezračiti in je bilo vroče za znoret. Najboljši občutek ob tem? Da se Eva premetava po postelji in lahko mirne vesti polglasno rečeš: »Ej, a ti tud še ne spiš?!« In sledi še ena debata. :) Po njej pa vsaka zase mirno potone v spanec… :)

To je tisto, kar daje življenju najlepše spomine. Tisto, kar bo ostalo zapisano v mojem dnevniku in kar bom lahko pripovedovala svojim vnukom. Tisto, kar bo nastajalo še dobrih 10 mesecev in se sproti zapisovalo v posebni mapi: »Za vedno zaznamovalo« …

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Hvala za tvoj komentar! :)