sreda, 20. junij 2012

Moj super brat :)

Kul brata imam.
Od mene je mlajši natančnih 8 let, 14 dni in še nekaj ur.
Je športnik. Po srcu odbojkaš, po duši hokejist. (To se sicer zelo tepe z mojo glasbeno dušo.)
Zelo (ampak res zelo!) se razume z mojimi prijateljicami. Včasih si dovoli vzeti moj telefon in jim piše SMSe. In potem ni nič jasno njim, meni pa še manj.
Enkrat, ko je bil bolan, sem mu dovolila brskati po FBju in ko si je ogledoval profil prijatelja, je ob fotki iz igrišča zmagoslavno rekel: "Neža, on je moj vzornik!" Meni pa itak spet ni bilo nič jasno... :)
Ob mojem današnjem brskanju po internetu in prepovedi, da spet gleda risanke (saj vem, zelo vzorna sestra sem, ampak on je risanke danes že res dolgo gledal...), se je domislil "mehanizma" za odpiranje in zapiranje vrat. Povezal je s špago mojo sobo in sobo pol štuka višje in rekel, naj odprem vrata. :) Brihtna buča. :)
Potem je še vzel lončka, ju povezal in hotel, da se preko špage pogovarjava. Seveda v različnih prostorih, da se nisva slišala. In navdušeno je ugotovil, da deluje. :)

Oh in ah, ponosna sem nanj! :)
Čeprav je pri treh letih, ko sem sedela v sobi in se učila, prišel k meni in rekel v polomljeni slovenščini, da mi bo povedal nekaj po angleško. Prosila sem ga tudi za prevod tega njegovega prvega angleškega stavka, in prevedel ga je pravilno. Rekel mi je pa: "Neža, you're a super cow!"
Enkrat me je že povabil na zmenek. Dobila sva se v nedeljo zvečer pred TVjem, natančno ob 18h in gledala  hokejsko tekmo.
Nekajkrat pa sem bila že njegova najljubša sestra (od treh) in to samo zato, ker sem mu obljubila, da bova skupaj gledala nogometno tekmo. :)

Moj najljubši brat. :) O, ja. :)

2 komentarja:

Hvala za tvoj komentar! :)