sobota, 28. september 2013

Rimini: 3. dan

V sobotnem jutru nas je pozdravilo sonce in naznanilo lep dan. :) Po zajtrku sva z Ano skocili v diskont po pitno vodo, potem pa smo skupaj z ostalimi pevci odhiteli proti avtobusu in na izlet v Raveno. Ogledali smo si cudovito mesto, potem pa so eni odsli na podrobnejsi ogled znamenitosti, drugi, manj zainteresirani, pa smo sli v soping. ;) Popoldne smo malo peli in vadili finese, se spodbujali in smejali. Po vecerji smo skocili se na krajsi sprehod ob plazi in modrovali (pa morda odkrivali toplo vodo, ampak tudi to je vcasih treba ;)). Sedaj pa se pocasipocasi spravljamo v krevet. Jutri ob sedmih imamo jutranjo telovadbo, potem pa po hitrem postopku zajtrk, make-up in obleka, opevanje in tekmovanje. Pomislite malo na nas, ob 9.45. Glavno dejanje. Sicer pa: Non nobis, Domine, sed nomini Tuo da gloriam!

8 komentarjev:

  1. Ok, 9. 45 :) Sredi pevske vaje ne bo noben problem, hihi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Želim vam vsem, da bi imeli v svojih srcih misel, ki jo je Neža napisala na koncu.
    "Ne nam, Gospod, ampak v Tvojo slavo."
    Pa naj bo rezultat tak ali drugačen.
    Vse dobro!

    OdgovoriIzbriši
  3. Kar berem in prebiram še enkrat in še osmič in ne-vem-katerič. :D Vse objave torej. :) Vseh zadnjih sedem in čakam na osmo. Aja, pa tut Stično berem. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, Neža, hvala. :) Za branje in spodbudo. :) Osma je nastala. :) Pa še kakšna bo, verjetno. :) Rimini po. Po prvi pevski vaji. Naslednji teden. Danes naše glasilke počivajo. :)

      Izbriši
    2. Obožujem osmo!! In čestitam!
      Se spodobi, pa še jutr je.. khm, faks. :D

      Izbriši
    3. Heh, hvala. :)
      Ja. Še več možnosti, da greva na mojo kavo in tvoj čaj. :)

      Izbriši

Hvala za tvoj komentar! :)