ponedeljek, 23. september 2013

Rimini: 4 dni pred

Tole bo en mini projekt. Pisanja daily update-ov na blog. Pred, med in morda po Riminiju. Pa ne zato, da bi delala lušte tistim, ki ne greste z nami, ampak zato, da bom nekje imela zapisano vse tisto, kar bi bilo škoda pozabiti. No, pa da lahko tisti, ki vas utegne zanimat, malo pošpegate in preberete, kako napredujemo in kakšne volje smo. :)

Rimini je eno prisrčno italijansko mestece, o katerem se Adoramusovi pevci že kakšne pol leta pogovarjamo z zavedanjem, da gremo tja odpet nekaj krasnih komadov. En program za netekmovalni del, drugega za tekmovalni del v kategoriji B (mešani zbori) in tretjega za kategorijo X (če bomo v kategoriji D prepričali komisijo :)).

Včeraj, 4 dni pred, smo v domači cerkvi izvedli koncertino, na katerem smo našim najbolj zvestim poslušalcem predstavili vse tri programe. Odzivi so odlični in veseli smo, da publiko vedno uspemo navdušit. :)

Nekaj stvari bo menda treba še izpilit, kakšen takt not še parkrat odpet (da bo potem zagotovo šlo na pamet in se mi ne bo treba šlepat na Luciji (Lučka, hvala vseeno za vsak takt do sedaj :))), nabavit IslaMinte (ne, to ni reklama, ampak opomnik to myself), zlikat srajčko in hlače, pa še kaj verjetno. Si bom kar seznam napisala, da česa ne pozabim. :)

Danes, 3 dni pred, pa šibam na predzadnje skupne pevske vaje preden odrinemo na pot. Malo vzhičenja že čutim, veselja in nekoliko nestrpnega pričakovanja...

Poročilo o "3 dni pred" pa sledi...

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Hvala za tvoj komentar! :)